Saker jag tänker på typ dagligen

  • Hur mycket jag skulle få gjort om inte internet fanns. Seriöst, HUR lätt måste det inte ha varit att skriva avhandling innan Instagram, Facebook, Youtube och Netflix kom? Jag förstår ju att man prokrastinerade även då - tänker mig att man kanske låg vid teven och "skrev reflekterande anteckningar" framför Sunset Beach eller Dr Phil - men det kan ju knappast ha varit lika omfattande eller utbrett som i dag.
  • Hur lite jag skulle få gjort om inte internet fanns. Tack gode gud för hjälpsamt folk som laddar upp föreläsningsmaterial på Youtube eller skriver referat av skitsvåra artiklar på sin blogg. Och tack tusenfalt till dem som skriver om livet som doktorand och får mig att känna mig alldeles normal i min dagliga ångest. Plus att jag faktiskt inte skulle kunna sy innerfickor med dragkedja eller ha ens hälften av min matlagningsinspiration om jag inte hade haft Pinterest och Youtube att hänga på.
  • Sushi. Såklart.
 
De här tankarna förekommer i allra högsta grad på hemmakontoret, där jag stundtals känner mig lika frustrerad som katten på mina post-it-lappar.
25-årig doktorand, bokmal, julmänniska och språkpolis. Bor med katt och sambo ute på vischan i ett rött hus med vita knutar. Älskar färg, fest, bakverk och handarbete, men skulle byta ut det mesta mot en lugn stund med en bok i handen. Äger faktiskt en kamera men pga. lathet är alla bilder knäppta med min Honor 8. Sorry not sorry.