Saker som hänt på sistone

TWD-karaktären jag sörjde häromdagen  lever! Kudos till Sabina som lyckades hålla masken när jag malde på om detta plötsliga, upprörande dödsfall under vår senaste badmintonmatch. 
 
Jag råkade köpa en roman av den senaste nobelpristagaren i litteratur. Hände senast med Herta Müller, och den romanen står fortfarande orörd i bokhyllan. Sidorna har hunnit gulna utan att jag gett den minsta lilla uppmärksamhet och det är sorgligare än det mesta i livet, faktiskt.
 
 
Jag fick hem en vägghylla till sovrummet (för alla mina outlästa böcker som jag väljer mellan varje kväll). Det är en högst vanlig, vit skiva med hängen i metall. Trots detta marknadsfördes den enbart som attiralj till barnkammaren?

I går gick jag på bröllopsmässa. <--- Beskåda punkten som får mig att verka oberörd inför detta faktum. Femton utropstecken vore väl mer lämpligt, eftersom jag senast i lördags förkunnade att jag nog aldrig kommer att ställa till med bröllop. Giftermål är inte alls off the table, men jag har mycket svårt för tanken på mig själv 1) i en bakelse till klänning och 2) som huvudattraktion på en stor fest. Hur som haver, på mässan fanns det mycket choklad, många lotterier och fina blomsterarrangemang och jag blev taggad på mitt sällskaps (den blivande brudens) stora fest. Det var försvinnande få män på plats, trots att en rätt stor andel av dem som gifter sig väl rimligtvis borde vara av manligt kön.
25-årig doktorand, bokmal, julmänniska och språkpolis. Bor med katt och sambo ute på vischan i ett rött hus med vita knutar. Älskar färg, fest, bakverk och handarbete, men skulle byta ut det mesta mot en lugn stund med en bok i handen. Äger faktiskt en kamera men pga. lathet är alla bilder knäppta med min Honor 8. Sorry not sorry.